Tisztelt Kiadó Vezető! 

           

Szeretném, ha írásom olvasása és átgondolása után a levelemben rejlő új technikai lehetőségek alkalmazhatóságát a tankönyvírás és kiadás területén való felhasználásánál igényt tartana az általam felkínált ajánlatokra! Ajánlom ezen kívül a Stúdió azon szakmai tevékenységeit, melyeket Önök kiválóan tudnának alkalmazni az előkészítői és szerkesztési munkálatok folyamán, mint szövegszerkesztő-programmal adatok bevitele, vagy grafikai-képszerkesztő, fotó (Adobe Photoshop, Finale, Freelance Graphics, Corel Draw) programokkal való munkálatok kivitelezése. Számos neves kiadónak készítettem ilyen irányú munkát az évek folyamán, kéziratból és egyedi megrendelések alapján. Eddig főleg zenei témájú könyvek, tankönyvek megírása volt a munkáim többsége, de szeretném bővíteni az előbbiekben leírt programokkal a tevékenységi körömet, ezért írom levelem, felajánlva lehetőségeim és munkásságom, melyet rövid határidőre és kiváló nyomdai minőségben tudom teljesíteni.

Ajánlom ezen kívül a Stúdió távoktatási lehetőségét melyről részletes leírást, talál, ha rákattint a

http://musicjan.freeweb.hu/HTMek/tavoktatas.htm  hivatkozásra.

Amennyiben az Ön kiadójának, oktatási, vagy ismeretségi környezetében van vak, vagy csökkentlátó tanulója, vagy olyan pedagógustársa, aki igényelné a Braille formátumban megírt és nyomtatható zenei-kotta, az alábbi kapcsolati címen bővebb leírást talál.

http://musicjan.freeweb.hu/Braille/Braille.htm  

Ezt az új szakmai tevékenységet, Önök kiválóan tudnának alkalmazni Stúdiómmal együttműködve az iskolai oktatás területén.           

Amennyiben az ajánlott munkákkal kapcsolatban az Önök részéről lehetőség és érdeklődés adódik, kérem és várom megkeresésüket!

Üdvözlettel,                  Jankay László

http://musicjan.freeweb.hu

email: musicjan@fw.hu

tel:  06-309-445-496

cím: Jankay Zeneműkiadó kottagrafikai és zenei stúdió

2151, Fót,

További ajánlat a stúdió munkáiból.

KOTTATÁR az INTERNETEN

 http://musicjan.freeweb.hu/HTMek/Slagerta.htm

http://musicjan.freeweb.hu/LeToltes/download.htm

A JANKAY Zeneműkiadó, kottagrafikai és zenei stúdió tájékoztató ajánlatát olvassa. Bizonyosan az Ön kiadói intézményében is vannak pedagógusok kiknek saját elképzelésű oktatási tananyagait az általam felajánlott multimédiás oktatási programokkal, és a stúdió lehetőségeit alkalmazva, közösen elkészítve új digitális oktatási anyagokkal segíteni kívánják az iskolai oktatást. Távoktatási formában is lehetséges a kapcsolattartás.

Szeretném röviden tájékoztatni a STÚDIÓ tevékenységéről, ami a következő lehetőségeket foglalja magába.

Kéziratból is számítógépes technológiával való zenei kottaanyag és hasonló kiadványok megírása, szerkesztése, összeállítása. Nyomtatási minta készítése. Kis példányszámú és egyedi példányok nyomtatása is megrendelhetők a megadott címeken.

Ének és zeneoktató, írott és nyomtatott, valamint audio anyagok készítése olyan formátumban, (amelyet a tanuló kottáról olvas, a mellékelt lemezről, pedig meghallgathatja az írott anyagot), ezzel is segítve a zenetanulás tovább fejlesztését. Ez az alkalmazási lehetőség a többi tantárgyra (pl. magyar, történelem, földrajz, biológia, matematika) is alkalmazható.

Zenei stílusok, ritmusképletek nagy választékban állnak az érdekeltek rendelkezésére, szintén írott és hangzó formákban, amiről az erre megfelelő hangszereket be lehet programozni, ezáltal nagyon kellemes időtöltésre nyújt lehetőséget azoknak is, akik eddig még nem folytattak komolyabb zenei tanulmányokat, de szeretnek a zene közelében lenni.....

Megjelent, és megrendelhető!

Működés közben nézheti és hallhatja a Finale 97 kottaszerkesztő és zenei program oktató anyagát.

A Magyar Oktatási Minisztérium az oktatóprogramot

CD - én, "TANKÖNYVVÉ" nyilvánította,

Ajánlom a zeneoktatással és kottaírással foglalkozó zenepedagógusoknak és tanulóknak!

A Finale 97 kottaíró program oktatóanyaga, dupla CD-én, Magyar nyelvű zenei szakszövegre AUDIO és MOZGÓKÉP formátumban elkészült, az alábbi címen megrendelhető!

Látod, és hallod a zenét. / See and hear the music!/ ez az új klasszikus CD lemez sorozat megnevezése, mely a zenetanulás mellett, kiválóan alkalmazható az angol nyelvet tanulók részére is, egyben zenei háttér kíséretnek is kiváló. Ezek az oktatási alkalmazások természetesen nem nélkülözhetik a jól képzett zenepedagógusok fáradságos önzetlen munkáját, de a technika fejlődésével nekik is számításba kell venni az új eszközökben rejlő nagyfokú segítségek lehetőségeit.

Ezért a STÚDIÓ lehetőségeit, munkáját a zeneoktatóknak és zeneművelőknek és más szakterületen tevékenykedő pedagógusnak szeretném ajánlani. Mivel az országos Internet program a középszintű iskolákat célozta meg, úgy gondolom a zenetanulást, pedig korábban kell elkezdeni, ezért is számítok újabb, zeneiskolák, iskolai énekkarok és más oktatási intézmények megkeresésére.

A munkakapcsolat tartásának lehetőségei: a HOME lapon megjelölt: telefon, fax, email, címek alapján.

A STÚDIÓ a megrendelt munkáktól függően, 5%-15%-20%-os Áfa kulccsal terhelten végzi tevékenységeit.

Ezen kívül a megadott elérési címeimen kereshet, vagy részletesebben tájékozódhat a WEB oldalaimon.

 

Tisztelettel,   Jankay László

 

Tekintse meg a JANKAY   STUDIO WEB oldalait!

Röviden a tartalmáról: klasszikus zenei kották, mellett, pop, latin, műdal, operett, rock és standard kották.

A MIDI fájlok meghallgathatók.

Zeneíró programok leírása és ezzel kapcsolatos fordítások, levelezések.

 

http://musicjan.freeweb.hu

email: musicjan@fw.hu

tel:  06-309-445-496

cím: Jankay Zeneműkiadó kottagrafikai és zenei stúdió

2151, Fót,