Oldal aljára

 

Az Interneten történő kereskedelem esetén a következő lehetőség van a kották megrendelésének teljesítésére.

Az összeállított pontos megrendelési lista megküldése alkalmával küldje meg a Jankay zeneműkiadónak az alábbi EMAIL címre, a megrendelő pontos címét, telefon számát, melyre a küldemény tartalmáról kiállított Áfás számlát küldjem postai úton.

 

Kizárólag nyitott, / csomagolt fájlt, vagy mellékletet nem tartalmazó / leveleket fogadok.

 

A lebonyolítás sorrendje:

A megrendelt zeneművek kottái A4-es méretben,  .PDF vagy .JPG vagy .TIF fájl formátumban "kódolva" kerülnek elküldésre, mellékelve az ármegjelöléssel, melynek összege adódik, a megrendelt kották oldalszámainak nagyságából. Ezt a megjelölt összeget küldje el, postai pénzesutalványon  /csekken/, vagy banki átutalással. A kiválasztott küldési módot írja meg megrendelőjében!

Felhívom a figyelmét arra, hogy az Ön Internet tárhelyének befogadási nagysága, melyre a küldeményt kívánom a hálózaton küldeni, meghatározója lehet az akció sikerességének, ezért kérem jelezze ennek befogadási méretét is!

A pénzküldemény részemre történő megérkezése után az Ön által megadott címre elküldöm a fájlok kinyitásához megfelelő kódokat, melyeket értelemszerűen a művek nevei után írja be, mert csak ezek után tudja megtekinteni a kottákat!

Amennyiben ezt a kereskedelmi formát nem megfelelőnek tartja, akkor kérje, postai utánvéttel a megrendelés teljesítését! 

Levelezés: musicjan@freeweb.hu

A zenei kották megjelenítéséhez és nyomtatásához szükséges az ingyenesen letölthető
Acrobat Reader program. Amennyiben kívánja az alábbi csatlakozásról letölthető.

Az oldalakról letöltésre kerülő "SCM" fájlok működtetéséhez szüksége lehet az
Scplayer lejátszóhoz. Töltse le, és a működtetéséhez szükséges magyarnyelvű kezelési útmutatót!
 

Scplayer lejátszó (.zip 421812 byte)
Kezelési útmutató (.zip 53334 byte)
Acrobat Reader

 

 

Oldal elejére